Zoom bildet med musen

traser P67 Diver Green Sveitsisk-laget Tritium T-25 Automatic Watch 110328

Ingen anmeldelser ennå Skrive en omtale
SKU:
110328
Nå: kr 19 437
Var: kr 24 300

Vi introduserer traser P67 Diver Automatic-klokke med en fengslende grønn urskive (modell 110328) – et ur som enkelt kombinerer sveitsisk...

Legger i handlekurv... Varen er lagt til

traser P67 Diver Green Sveitsisk-laget Tritium T-25 Automatic Watch 110328

Nå: kr 19 437
Var: kr 24 300
3 kunder ser på dette produktet
Beskrivelse

Vi introduserer traser P67 Diver Automatic-klokke med en fengslende grønn urskive (modell 110328) – et ur som enkelt kombinerer sveitsisk håndverk med innovativ belysningsteknologi. Designet for både dykkere og klokkeentusiaster, har denne sveitsiskproduserte klokken en myriade av funksjoner som gjør den til en pålitelig og stilig følgesvenn for ethvert eventyr.

Traser P67 Diver Automatic-klokken skiller seg ut med sin belysningsskive, med både trigalight og Super-LumiNova. Disse banebrytende belysningsteknologiene gir eksepsjonell lesbarhet under dårlige lysforhold, og sikrer at du kan fortelle tiden uansett hvor eventyrene dine tar deg. Trigalighten bruker avanserte selvdrevne tritiumrør som gir langvarig lysstyrke uten behov for en ekstern strømkilde, mens Super-LumiNova kompletterer belysningen med ekstra glød.

Klokken har også en lysende glassforsegling, som gir et snev av eleganse og gjør det enkelt å finne klokken i mørket. Det anti-reflekterende safirglasset gir utmerket ripebestandighet og klarhet, og sikrer at klokken beholder sitt uberørte utseende selv under de mest krevende aktivitetene.

Traser P67 Diver Automatic-klokken drives av et sveitsisk-laget automatisk urverk, som sikrer presisjon og pålitelighet. Urkassen, som måler 46 mm i diameter, er laget av rustfritt stål av høy kvalitet for økt holdbarhet og spenst.

Den grønne urskiven er supplert med en nedskrudd krone, som sikrer at klokken forblir vanntett opp til imponerende 50 atm (50 bar). Dette gjør klokken egnet for profesjonell dykking og ulike vannbaserte aktiviteter.

Klokken er sammenkoblet med et solid armbånd i rustfritt stål som har en båndbredde på 22 mm, noe som gir komfort og sikkerhet på håndleddet. Kombinasjonen av materialer og sveitsisk håndverk garanterer et ur som ikke bare er visuelt slående, men også bygget for å vare.

Oppsummert er traser P67 Diver Automatic-klokke med grønn urskive (modell 110328) et bemerkelsesverdig ur som viser frem sveitsisk-laget fortreffelighet og nyskapende belysningsteknologi. Med tritium trigalight-rørene som tilbyr langvarig lysstyrke og klokkens generelle høykvalitetskonstruksjon, kan du stole på at denne klokken vil være en pålitelig følgesvenn i årene som kommer.

 

Type Dykker 
Bevegelse Swiss sellita sw200 automatisk
Toleranse  +/- 12 sekunder per dag
Subdials N/A
Kalender klokken 3 
Krystall

Antirefleks safir

   
Skivefarge Grønn
Krone Skru ned
Bezel Ensrettet 
Koffertmateriale 316L Rustfritt stål av kirurgisk kvalitet
Saksbredde 46 MM
Stropp Rustfritt stål  
Vann motstand 50 minibank
   
Tilleggsinformasjon
c2:
1399
Bevegelse:
Automatisk
Koffertmateriale:
316l rustfritt stål av kirurgisk kvalitet
Saksbredde:
46 MM
Skivefarge:
Grønn
Stropptype:
Rustfritt stål
Klokketype:
Dykker
Vann motstand:
50 minibank
youtube:
https://www.youtube.com/watch?v=VHHjG4Pz4xU