Zoom bildet med musen

traser P68 Pathfinder Sveitsisk-laget T100 Tritium Automatic-Watch Grå 110593

Ingen anmeldelser ennå Skrive en omtale
SKU:
110593
Nå: kr 17 212
Var: kr 21 622

Traser P68 Pathfinder Grey 110593 er en særegen sveitsisk-laget automatisk klokke designet for verdens banebrytere – de som skjærer ut...

Legger i handlekurv... Varen er lagt til

traser P68 Pathfinder Sveitsisk-laget T100 Tritium Automatic-Watch Grå 110593

Nå: kr 17 212
Var: kr 21 622
3 kunder ser på dette produktet
Beskrivelse

Traser P68 Pathfinder Grey 110593 er en særegen sveitsisk-laget automatisk klokke designet for verdens banebrytere – de som skjærer ut sin egen vei, de som legemliggjør eventyrets ånd.

  • Belysning: Med den egenutviklede trigalight selvdrevne belysningsteknologien, sikrer dette uret optimal lesbarhet under alle forhold. Både urskiven og viserne inneholder trigalight-elementer som lyser i fullstendig mørke, mens den lysende glassforseglingen gir et ekstra lag med synlighet.

  • Bevegelse: I kjernen er klokken drevet av et sveitsisk-laget automatisk urverk, et bevis på dens kvalitet og presisjon. Dette sikrer at tidtaking er nøyaktig og pålitelig, og lever opp til forventningene til eventyrere og globetrottere.

  • Design og størrelse: Klokken har en PVD-belagt rustfri stålkasse med et anti-reflekterende safirglass, og sikrer holdbarhet og lesbarhet. Den grå urskiven kompletterer kassen, og tilfører et snev av diskré eleganse. Med en kassediameter på 46 mm gir P68 Pathfinder en uttalelse uten å være overveldende.

  • Krone og vannmotstand: Klokken kommer med en nedskrudd krone, som forbedrer vannmotstandsevnen. Den er vurdert for vanntetthet på opptil 10 atm eller 10 bar, noe som gjør den egnet for svømming, snorkling og til og med grunne dykk.

  • Stropp og båndbredde: NATO-remmen er ikke bare robust og slitesterk, men gir også en taktisk stil til klokken. Med en båndbredde på 24 mm sikrer den en komfortabel og sikker passform på håndleddet.

  • Publikum: Designet for selvbestemte og selvsikre, forvandler denne klokken vanlige dager til eventyr. Den er perfekt for de som ikke trenger veibeskrivelse og ikke er redde for å gå sine egne veier.

  • Siste tanker: Traseren P68 Pathfinder Grey 110593 er betagende vakker, unik og utstyrt med en sterk karakter. Enten du er en oppdagelsesreisende som oppdager ukjente territorier eller en trendsetter i en urban jungel, er denne klokken bygget for å følge deg pålitelig, fra dagslys til mørke. Det er mer enn bare et ur; det er en følgesvenn for de som lever livet på sine egne premisser.

 

Type Årsak 
Bevegelse Swiss sellita sw200 automatisk 
Toleranse  
Subdials N/A
Kalender klokken 3 
Krystall

Antirefleks safir

   
Skivefarge Grå
Krone Skru ned
Bezel Fikset 
Koffertmateriale 316l rustfritt stål av kirurgisk kvalitet
Saksbredde 46MM
Stropp Stoff
Vann motstand 10 ATM
   
Tilleggsinformasjon
c2:
1249
Bevegelse:
Automatisk
Koffertmateriale:
316l rustfritt stål av kirurgisk kvalitet
Saksbredde:
46 MM
Skivefarge:
Grå
Stropptype:
Stoff
Klokketype:
Årsak
Vann motstand:
10 minibank
youtube:
https://www.youtube.com/watch?v=VHHjG4Pz4xU